Välkommna!

Hej!

Mitt namn är Anna och jag har min son hos en dagmamma i Kil. Men tyvärr har jag fått, som många andra, de tråkiga beskedet att hon inte längre ska få vara kvar.
Jag tycker detta är rent ut sagt förjävligt, hon har arbetat som dagmamma i 23 år och i augusti tar den resan slut för henne. Och allt detta pga några politiker som tycker si och dom tycker så. Men vem tänker på BARNEN?

Politikernas resonemang lyder " det finns ingen efterfrågan på familjedaghem". Många vet inte vad ett familjedaghem är när de ska söka in sina barn i barnomsorgen, många inklusive mig valde dagis i första hand för att det är ju vad man gör(pga dålig information). Men efter att fått dagmamma för att de såklart var för lång kö till dagis så ångar jag inget. Tack och lov så är hon den bästa dagmamman man kan ha!!

Jag har startad denna blogg för att alla föräldrar som har sina barn hos dagmmma ska få skriva av sig lite om vad ni tycker och tänker om detta och sedan förhoppningsvis kan vi få politikerna att ändra på sig!!
Så att vi får ha våra dagmammor kvar!!

Vem har frågat oss föräldrar och våra barn? Om de hade gjort de hade de fått vetat att våra barn trivs som fiskar i vattnet!!

Vad händer nu? När får man besked om vart och när barnen ska få börja ?

Om man nu inte vill ha dagis? Finns de någon dagmamma kvar som inte har fullt?

Hur ska den långa kön till barnomsorgen kunna minska om de bygger nytt och sedan säger upp ett ex antal dagmammor?

Ja frågorna är många och vi ska försöka besvara dem här genom att slopa detta usla beslut!!


Ni kan kontakta mig via min mejl:
[email protected]
Så publicerar jag era åsikter i bloggen. Även ni dagmammor som blivit uppsagda får mer än gärna höra av er om hur ni känner för detta beslut så publicerar jag även det här i bloggen!

(Endast seriösa inlägg godtas och ni får självklart vara anonyma om ni vill det)

Vore verkligen jättekul om vi kunde få igång en riktig blogg med mycke bra åsikter som vi sedan kan föra vidare!

Hadé bra och var inte rädda för era åsikter, för dom behövs!

RSS 2.0